Wat is werkplek

Wij krijgen op dit systeem verschillende oproepen van volwassenen en kinderen die klagen over pijn in de keel en heesheid. Voordat we de resultaten negeren, controleren we de analyseresultaten. Deze apparatuur is niet-invasief en het hele proces is pijnloos voor zowel de arts als de patiënt.

is de barometer om de stijfheid van de bloedvaten te meten, die volgens de Doppler-theorie wordt gemeten. Terwijl het bloed door de vaten stroomt, werkt de druk zich tegen zichzelf op, waaraan de stijfheid wordt afgemeten. We kunnen deze resultaten definiëren in termen van veranderingspercentage: waarbij 100 een percentage wordt genoemd Verandering in stijfheid wordt uitgedrukt als een percentage van toename in lengte x druk.

PWV-hulpmiddelen verhinderen dat de bloedstroom wordt geblokkeerd door blokkades in de bloedvaten. Deze veranderde drukverhoging kan de toevoer van voedingsstoffen naar de weefsels en cellen van het lichaam verminderen. De behandeling vermindert bijgevolg de vraag van het bloed naar zuurstof en andere voedingsstoffen. Deze effecten kunnen welkom zijn omdat ze de chronische vermoeidheid en moeheid verminderen. Deze test kan ook nuttig zijn bij het identificeren van de fistels op verschillende plaatsen.

Wie kan worden geselecteerd voor een PWV-test?

Over het algemeen kan deze test worden gekozen voor volwassenen die moeite hebben met ademhalen, patiënten die last hebben van droge hoest, patiënten die een abnormaal tonggeluid hebben, patiënten die lijden aan een slaapstoornis of een vasculaire overgevoeligheidsstoornis hebben. Bovendien zijn er patiënten die in het verleden zijn blootgesteld aan asbest. De artsen kunnen ook het advies van een specialist inwinnen.

Er is een duidelijk verband tussen pulmonale hypertensie en slaapapneu. Daarom zullen de meeste artsen een anaal onderzoek eisen tijdens slaapapneu-episodes. Dit is niet alleen belangrijk omdat deze gelegenheden tekenen kunnen zijn van een dreigende hartstilstand. Het is ook belangrijk om andere factoren op te sporen die complicaties kunnen veroorzaken.

Lees meer:
CVRM
NHG Hypertensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *