The Perfect Floor Tile

Welnu, onze Tile Tech Floor werkt als een perfecte oplossing voor al uw vloerbehoeften. De vloer van uw faciliteit heeft een vitale rol binnen uw bedrijf. Aangezien het de eerste vloerbedekking is voor de gebruikers moet deze zeer aantrekkelijk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. De tegel zal zeker de vloeren van alle T&P Floor klanten voor tientallen jaren gelukkig maken. De tegel heeft ook een geweldige “Groene” � Dit is de eerste vloer van het gebouw die met deze groene laag wordt gecoat, en er is geen ontkomen aan dat de vloeroppervlakken verbluffend aantrekkelijk zullen zijn.

De technologie van dit proces van T&P Vloeren kantelen heeft een totaal nieuwe manier van vloeren coaten ontwikkeld. Nu wordt de tegel geproduceerd met een lichtere en dunnere spreiding, zodat de vloer veiliger is om op blote voeten te belopen. De tegel spreidt echt helemaal uit, en is ook verwerkt in een dunne coating voor het lopen met zachte karakters.

De digitaliseringsdiensten zijn gebruikt om de tegel te vervaardigen, waarbij de veiligheid van de grond waarop de tegels moeten worden gelegd, wordt verzekerd en een gelijkmatig en uniform oppervlak rondom wordt gecontroleerd.

Het belangrijkste gezondheidsrisico waarmee dit soort operaties wordt geconfronteerd, is de antistatische eigenschap van tegels. Het behoud van deze eigenschap is in de eerste plaats van belang voor mensen die in fabrieken werken, het verwijderen van appartementen. De tegels worden in de fabriek aangebracht, en niet in de vloerruimtes. De tegels worden zo geplaatst dat ze gegarandeerd vlak met elkaar en met de gietvloer worden gehouden, waardoor een uniform oppervlak ontstaat.

Aan het eind verzekeren wij u dat hoe dit vloerproduct eruit ziet nadat het is geïnstalleerd, een van de grootste kenmerken van dit unieke product is.

Een andere interessante eigenschap van de vloerbedekking is de verdeling van de tegel in de vloer in de kleinst mogelijke tijd. De gemiddelde dikte van de vloertegel voor een oppervlakte van 500 vierkante meter ligt tussen 12,5 en 18,25 mm. Er zijn 3 hoofdtypen tegels; deze omvatten gelukkig, kristal en funky. De tegels worden op dezelfde machine geproduceerd. Wanneer u tegels voor uw vloer bestelt, moet u kiezen tussen crystal, luckly en funky tegels.

Lees meer:
Grindvloeren Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *