Natuurlijke Therapie – Een Holistische Benadering

Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat er niet veel verschil is tussen een gewone arts en een natuurgeneeskundig specialist, maar laat u niet misleiden, er zijn veel verbazingwekkende overeenkomsten tussen de twee, op een andere manier zijn ze allebei speciaal – en het is daarom dat artsen en therapeuten speciaal zijn en elk meer hulpmiddelen en methoden tot hun beschikking hebben dan de gemiddelde Joe.

Als natuurgeneeskundig therapeut maak je gebruik van bepaalde therapieën die meestal bestaan uit kruidenarrangementen, massage en reflexologie om het lichaam te helpen het evenwicht te herstellen ten voordele van de patiënt.

Na vele jaren van studie en onderzoek hebben natuurgeneeskundige therapeuten ontdekt dat opmerkelijke resultaten kunnen worden bereikt in minder tijd en voor een langere periode met therapieën die zich op natuurlijke en aanvullende wijze richten op het lichaam van de patiënt en of het probleem op een zeer faciliterende manier. Dus laten we beginnen met het delen van een aantal van onze methoden die we hebben ontdekt en gebruikt gedurende vele jaren om miljoenen mensen, waaronder uzelf, te helpen een aantal belangrijke veranderingen in het leven te maken, en de stress van uw gezondheidsproblemen te verlichten.

Natuurlijke Therapie

Ontdek de gezondheidswaarde van mineralen en voed het lichaam met die mineralen, en je begint een ondersteuningssysteem op te bouwen dat je op natuurlijke wijze kan helpen wanneer extra ondersteuning nodig is of waarschijnlijk nodig zal zijn.

Problemen zoals zwaarlijvigheid, verslavingen, geestelijke gezondheidsproblemen, stress en een heleboel andere problemen worden vaak verholpen door je lichaam te voeden met een zogenaamd evenwichts- of gezondheidsdieet, dat ook een supplementatie met kwaliteitsmineralen in goede hoeveelheden omvat. Je kunt meer te weten komen over deze even belangrijke componenten, door de website What’s Great digestive te bezoeken en je zult je eigen natuurlijke welzijn ondersteunen in plaats van te vertrouwen op iets dat niet van nature om je heen is.

Wellness

We moeten duidelijk stellen dat Natuurtherapie geen vervanging is voor therapeutische behandelingen, en dat we de noodzaak van uiteindelijke hulp van de bijzondere arts of het uitgeven van veel geld aan een behandeling die ertoe kan leiden dat u zich slechter gaat voelen, niet terzijde schuiven.

Wij zijn van mening dat er ook op gewezen moet worden dat, hoewel wij een Ayurvedic Drains Excellence Society zijn, onze benadering niet is om andere gezondheidsdiensten te vervangen. Wij gebruiken een holistische benadering om u te helpen het evenwicht te herstellen en ziekte te voorkomen. Als een patiënt de algehele gezondheid en de fysieke gezondheid niet kan worden gehandhaafd, kunnen andere eenvoudige opstellingen therapieën die wellness coaching omvatten meer indicatief zijn voor een nauwere gezondheidstoestand. Met andere woorden, een gezondheidsbewust individu zijn, en het lichaam kan tegelijkertijd worden uitgeoefend en gevoed.

Kies uw eigen symptomen

Merk op dat het mooie zinnetje “mijn lichaam is niet van mij” al duizenden jaren bij ons is, een boodschap die wellicht een aantal bijzondere kwalen heeft gemist. En dus om deze benadering te ondersteunen, met het lichaam en het energielichaam als centrale kern in genezing en therapie, helpt de beoefenaar eerst het verlangen weg te nemen, dan de ergernis, en tenslotte het symptoom zelf. Lange en langzame zachte ritmische bewegingen en behandelingen bieden u de mogelijkheid om op maat gemaakte voedingstherapieën te ondergaan om het gewenste evenwicht terug te brengen in alle delen van het lichaam, vooral in de hersenen.

Ben je je ervan bewust dat het grootste deel van je potentiële Chi energie (chi voor ‘chi’ is het oorspronkelijke woord, maar wie gebruikt er tegenwoordig nog ‘chi’?) naar je darmen gaat in de vorm van je peristaltiek en spijsverteringsprocessen? De eerste kinesthetische, musculaire en autonome processen, beginnen allemaal bij je maag, want die is de zetel van je maag en peristaltiek. Op deze stille Waarheid is ook door Boeddha de nadruk gelegd. Stel dat we allemaal naast de Boeddha gaan zitten, dan zegt de Boeddha: “Ik kan jullie alleen geven wat jullie natuurlijke Innerlijke Wijsheid voedt; wat de Wijsheid voedt… Ik kan niet wegnemen wat je Chi energie, de energie van wijsheid, van nature, gemakkelijk en vaardig omvat.”

De meest versterkende manier om deze wonderbaarlijke gezondheid en dit wonderbaarlijke welzijn te verwerven is misschien een gelofte af te leggen waarbij je alleen datgene in je lichaam toelaat wat je gezondheid en welzijn voedt en ondersteunt, en alle andere onnodige dingen die daartegen indruisen negeert.

Natuurlijke therapie zal u helpen om een beter evenwicht in het leven te krijgen. Kijk van natuurlijke therapeut en andere meer holistische modaliteiten om u te helpen uw zelfvertrouwen terug te krijgen en te genieten van een mondig en succesvol leven.

Natuurlijke Therapie is werken als een integrale benadering met altijd de focus op uw lichaam en uw eigen Chi energie (onze aangeboren energie) als de hoeksteen van uw gezondheid en welzijn, van waaruit u uiteindelijk de duurzaamheid van uw training en uw leven kunt herstellen en nieuw leven inblazen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.