Hoe overwin je weerstand tegen hypnose

Hij beschouwde het als het eerste stadium van transcendentale dimensie therapie (DET). Hij vond dat hier spontane en emotieloze genezing bij de deelnemers kon plaatsvinden. Dit gaf hen voor hem fysieke toegang tot het creatieve proces.

Als u op zoek bent naar een indicatie voor regressietherapie komt u misschien ook tot de conclusie dat regressietherapie noodzakelijk is. Als dat zo is, bevindt u zich in de tweede fase van DET, d.w.z., U voelt dat het nodig is en gelooft dat u uzelf kunt toestaan om diep in uzelf te gaan, om contact te maken met de diepste kwesties die momenteel in uzelf besloten liggen. Het is mogelijk dat je innerlijke zelf je roept om volledig aanwezig te zijn en de trance van hypnose te voelen.

Als gecertificeerd hypnotherapeut bied ik u een proces aan dat gebaseerd is op drie aspecten; ik laat u uw ervaring begrijpen, ik laat u zien hoe u snel en gemakkelijk hypnotische toestanden kunt opwekken en ik bied u een aantal suggesties om uw succes te vergroten bij het overwinnen van weerstand tegen hypnose.

Uw verslavingen aan alcohol, drugs of die hunkeren naar peptiden en signalering moeten worden aangepakt om uw onderbewustzijn vrij te laten om zichzelf te genezen. Dit is haalbaar wanneer het toepassen op het leven en Relaties Charge Natuurlijk niet zoals gebruikelijk wordt.

Wanneer iemand hypnose leert, moet hij zich ervan bewust zijn dat hij zijn innerlijke zelf naar voren zal brengen om te oordelen en te vernietigen. Net zoals een verslaafde waarschijnlijk zal vasthouden aan die negatieve emoties en gedachten, zo zal de persoon die wil genezen zich moeten ontdoen van de giftige emoties en gedachten. Als je dit doet, kan dit ervaren worden als lijden en conflict, omdat de beoefenaar niet helpt om nieuwe positieve gedachten en emoties te ontwikkelen. U kunt gemakkelijk leren deze conflicten in uw leven op te lossen met de hulp van een gecertificeerde hypnotiseur.

Lees meer:
PLT
PLT Life

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *