Elektriciteit aanleggen

Het belangrijkste onderdeel van uw installatie is de elektrische ervaring die niet over het hoofd kan worden gezien. Er zijn enkele kritieke fasen van de installatie die veel kennis van elektriciteit vereisen.

De eerste fase is de interconnectie. Er zijn een paar circuits die zullen worden aangesloten op de hoofdcircuit panelen, dat is de belangrijkste stap van de installatie. De interconnectie kan ook de voeding en de val van het circuit omvatten, wat door een opgeleide elektricien moet worden gedaan. voeding en val zijn de belangrijkste stappen van het elektrische werk in uw installatie. Een effect dat in huis kan worden waargenomen zijn de lichten die aan en uit gaan wanneer u apparaten op een bepaald bereik gebruikt.

Een andere fase van de installatie is de geografische locatie, die ook belangrijk is voor de keuze van uw elektrische apparatuur. U moet in staat zijn de elektrische apparatuur te kiezen die het beste zal werken op uw locatie. locaties die populair zijn bij huishoudelijke installaties zijn Duitsland, Japan, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Australië.

De volgende fase van de werkzaamheden is de aarding van uw installatie. Aarding houdt in dat uw fotovoltaïsche installatie met de grond wordt verbonden. Het is belangrijk dat de plaats wordt afgeschermd, omdat de elektrische bedrading alleen op de aardlekschakelaar wordt belast. De aarding van de omvormer is een extra taak die veel professionele bedrijven alleen zullen uitvoeren.

ca link bijgedragen door Solarflow Technology

Organisatie van uw PV-installatie, en Aan de slag

PV EIC helpt u de beste oplossing te vinden met hun grote aanbod van binnenlandse PV-installaties, waaronder zonne-energiesystemen, batterijinstallaties en windgeneratoren of -turbines. De zonne-energie systemen kunnen worden kant-en-klaar of op maat gebouwd om aan de verschillende eisen van verschillende situaties te voldoen, afhankelijk van de locatie van de site en drainage.

De batterij-netwerken worden geïnstalleerd om de batterijen steeds opgeladen te houden. Wanneer grote partijen buiten het terrein gaan, wordt het net aangesloten op de plaatselijke huisbedrading. De belasting wordt dan verdeeld over de huisbedrading, naar het net en naar de accu’s, die non-stop elektriciteit aanleggen aan het huis zullen leveren.

PVElektrische installatie, zelf

Alvorens zonnepanelen te installeren

Voor de installatie

Zorg ervoor dat u de mogelijkheid hebt om zonnepanelen te installeren om verbinding te maken met het net om gratis energie te krijgen. Dit kan worden gedaan door het doornemen van de handleiding die u hebt gekregen voor de PV-installatie, om wat bedrading advies en advies te krijgen, de juiste grootte en het ontwerp van de PV-panelen te selecteren, wat dakruimte te krijgen voor de installatie, en selecteer uw installateur. U MOET ervoor zorgen dat u de beste installateur kiest, zowel wat betreft kosteneffectiviteit als wat betreft zonne-energie oplossingen voor uw specifieke taak.

Lees meer:
Elektriciteit aanleggen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *