De levenscoach van de Arbor

De levenscoach van The Arbor kan je op verschillende manieren helpen. Hier zijn enkele van mijn nuttigste suggesties. Maak een lijst van alles wat je wilt bereiken, of veranderen. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kunt bereiken door de tijd te nemen om je doelen en dromen te formuleren. Schrijf ze uit als je kunt. Veel mensen vinden dit moeilijk om te doen. Je zult enorme resultaten boeken als je de dingen die je opschrijft ook daadwerkelijk realiseert. Dit vereist discipline van uw kant als u dit ijverig doet. Maak een lijst van het soort levenscoach waar u bij wilt zijn; ga dan met hem of haar praten. U zult blij zijn dat u dat gedaan hebt!

Schrijf je doelen op. Als je er serieus over bent. Schrijf de doelen uit voor dit en elk ander gebied van je leven. Deze moeten altijd in de tegenwoordige tijd staan, zoals “ik ben” in plaats van “ik zal zijn”. Wees specifiek. Wees heel specifiek over jezelf, je identiteit. Je moet in het reine komen met wie je bent en wat je wilt zijn. Formuleer ze vervolgens in doelen die je regelmatig in gedachten kunt houden.

U moet zich afvragen hoeveel uur per week u op de werkplek moet doorbrengen. Wees hier praktisch mee.

De life coach van Thebole kan helpen bij het samenstellen van een werkschema en een budget. Probeer dit samen met een vriend te doen en niet op zo’n uitgebreide manier dat hij of zij kan bepalen hoe jij je tijd moet besteden. Begin met te weten wie en wat u bent. Werk dan aan je schema door een paar richtlijnen voor jezelf op te stellen.

De levenscoach van The Yorkers kan helpen met wat financiële zaken. Misschien moet u sparen. Of misschien heeft u hulp nodig bij het opzetten van een beleggingsfonds. U kunt een spaarbankrekening voor uw kinderen of familie oprichten. Of u zou kunnen overwegen om een reeks vrijmakende bankrekeningen te nemen. Deze populaire spaarideeën kunnen een groot gevoel van zekerheid geven aan klanten in de financiële secties van grensoverschrijdende bedrijven. U zou verbaasd kunnen zijn hoeveel u kunt krijgen voor veel minder!

Ik kan u helpen met het organiseren van een werkruimte. Je kunt jezelf helpen aan een klein kantoor en de inhoud herschikken zodat het meer winstgevend voor je kan zijn. Probeer dit samen met een kleine business coach te doen, zodat u en uw business coach een werkbare regeling kunnen uitwerken.

Maak een lijst van alle evenementen en functies in uw gemeenschap. Dit is de life coach van alle zakelijke afdelingen. Ga het Internet op en doe een online zoektocht naar de verschillende clubs en handelsverenigingen in de omgeving waartoe u zou willen behoren. Ik kan u op dit gebied helpen. Dit kan bijdragen aan uw gevoel van welzijn.

Veel van de life coaches van The Union, bijvoorbeeld, bieden acupunctuurmassages aan in Manhattan, dus veel van deze mensen bieden u dat aan. Zij bieden ook wellness- en meditatielessen aan over de hele wereld. Is er een klas in de buurt waar je woont..? Kijk dan eens op het internet.

Naast deze lessen geven veel succesvolle bedrijfseigenaren ook voeding coaching en/of voedingssupplementen in hun eigen bedrijf. Of ze bieden wat ik noem “heerlijke maaltijden” aan hier in The Union. Je kunt een groot aantal van deze bedrijven in onze omgeving vinden. The UnionFoodizer.com is een uitstekende website om deze essentiële voedingsmiddelen te kopen en informatie te krijgen over hoe je ze kunt kopen. Veel Choporry bars bieden antagonistische etenstafel maaltijd levering.

Ik geef maandelijks les aan ondernemers over voeding en holistische concepten met medische en holistische technieken. De concepten die ik leer en die uit het oude Taoïsme komen zijn niets nieuws. De op de Tolteken geïnspireerde visie van de mens die zich met verschillende tussenpozen ontwikkelt, is erg populair onder tieners. De Taoïstische visie op ouder worden is romantischer en meer benaderbaar. De Taoïstische visie biedt een dimensie van vrede en rust te midden van een drukke, opgebrande wereld. Ik geef les in concepten die gebaseerd zijn op zowel het Taoïsme als de bemiddelingen uit het oude China, en de gekke, sprenkelende wereld van de voeten van Santeria. De Santero acteurs en actrices zijn therapieën tot niche dames die uit alle lagen van de bevolking komen om de oude technieken van zelf-ontdekking te beoefenen.

De levenscoach van De LOL kan in je geest programmeren..! Je kunt bijvoorbeeld met mij aan de telefoon komen en niet alleen mijn filosofieën en technieken ontdekken, maar ook begrijpen dat er niet één interpretatie is van wat het doel van een persoon is. Daarom is er niet één antwoord of antwoord. We hebben allemaal ons eigen pad.

Wat fundamenteel is om in het moment te komen is dit; kies wat je wilt. Herprogrammeer jezelf. Genees dat deel van het verleden dat je niet langer dient. Of neem nieuwe manieren van denken in je op die voor je grotere goed zijn. Onthoud dat het verleden nog steeds heel aanwezig is bij je, en dat je de toekomst kunt creëren die je wilt. Concentreer je gewoon op het nu. Je kunt je geest opnieuw programmeren.

Lees meer:
Ayahuasca Nederland
Meditatie Den Haag

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *