De Kern Coaching Diensten

Wat zijn onze belangrijkste coachingsdiensten?

Hieronder vind je de belangrijkste coaching diensten die ik mijn klanten aanbied. Ze bestrijken alle gebieden van het leven of het bedrijfsleven. Elk koppel consulteert over één van de volgende zaken:

De kern coaching diensten:

We hebben ook vijf programma-onderdelen die we eruit halen als er steeds meer is dat ze willen. Hier is een overzicht van wat elk is –

Dan neem ik de tijd om te beoordelen waar de cliënt naar toe wil. Ik formuleer dan onze volgende stappen samen met voordelen voor de cliënt om verder te gaan, tegen een van de doelen in zijn of haar contract op het moment dat hij of zij tekende. Na een kort telefoontje om afspraken te maken en wat tijd te investeren om hem of haar te peilen naar keuzevermogen en mogelijke redenen, stuur ik dan een e-mail om het OUTCOME debriefing gesprek te voeren.

In de tussentijd schrijf ik artikelen en berichten. U zit in mijn portefeuille en kent veel van mijn artikelen en berichten. Ik schreef een artikel met de titel “Vraag niet – Vraag met vertrouwen.” Een reeks van berichten over vertrouwen kwam voort uit dit onderwerp. Als je geïnteresseerd bent om door te lezen wat ik heb geschreven, ga dan naar mijn blog en klik op de vijf tabs bovenaan links van mijn auteurs drop-down box. Kijk voor de vragen op elk van de tabbladen en klik op de vraag aan de bovenkant van het tabblad. Het zal pop-up op de pagina. Op een blanco formulier zeg maar.

Dit brengt je naar mijn blog Google pagina. Als u zich abonneert op mijn lijst en bovenaan op mijn naam klikt, kunt u mijn beroemde lichaam van artikelen, meningen en… zien die wij op de plaats hebben.

Coach’sAntwoord Basis Vraag

Een coach blijft het wiel maar opnieuw uitvinden als het gaat om het proces van coachen. Net zoals we allemaal onze unieke stijl van coachen hebben, is ook onze stijl uniek. Ik vergelijk onzekere coachLay-SNACK met een aflevering van 24 zonder het geweld of drama van een echte T.V. show. Hij moet zijn onzekerheid laten zien, maar we willen hem niet in een volledige negatieve funk. (hmmm misschien niet als je me kent) Een lay-SNACK vindt plaats wanneer zijn “ontspanning” niet goed aanvoelt. Hij moet worden vervangen door een coach voor die “ontspanning” om hem positief te houden en op weg naar zijn doelen in het leven.

Als hij blijft schrijven en persoonlijke groei leest… oh… en hij is geweldig voor nog vijf jaar coaching zonder grote drama’s… hij zal geweldig zijn voor drie jaar coaching. En, hé, drie jaar coaching is maar een beetje korter dan vijf jaar rechtenstudie. Dus tussen het coachen van mensen en de rechtenstudie, zit ik goed.

Coach’sAntwoord Basis Vraag

Eenvoudige of ingewikkelde stappen over verschillende aspecten van coaching. Zoals een coach een “emotionele weegschaal” kan zijn in coaching en zichzelf en zijn cliënten kan beïnvloeden als constructief en destructief, zo doe ik dat ook. Ik vind dat de heel eenvoudige taken de moeilijkste zijn om te doen.

Een coach en een cliënt kunnen de volgende vijf stappen in minder tijd en met meer gerichte inspanning voltooien dan ik voor zichzelf kon bedenken. Ik hoop dat je zult leren hoe je dit coachingmodel van vorm en evenwicht kunt toepassen op de taken en verantwoordelijkheden waarmee je elke dag geconfronteerd wordt als ouder, leidinggevende, leraar en nog veel meer.

Mijn coach stuurde me deze zeer eenvoudige en creatieve eenvoudige concepten.

Coach’s Antwoord Basis Vraag

Deze vijf stappen zijn wat een effectieve coach zal leren en doen in reflectie op het beroep van coach zijn. Laten we er eens in duiken en ze nader bekijken:

1. Een beetje off-topic –

Wat bedoelen we hier? Ik hoor dat als het op geld verdienen aankomt, veel coaches alleen de coaching verkopen.

Er zijn andere coaches die andere producten en diensten verkopen. En hun belangrijkste focus is geld verdienen.

Waarom verkoopt een coach wat hij verkoopt? Ik denk dat de angst om te falen en de angst voor afwijzing (toxische angst) de echte drijfveer is – of de hoofdoorzaak van waarom een coach processen en producten verkoopt.

Ik wil een goede coach zijn

Ik wil succesvol zijn als coach.

Ik wil geld verdienen.

Ik ben bezorgd omdat mensen me niet genoeg aannemen.

Ik wil niet blut zijn. Ik weet zeker dat ik dat geld kan krijgen met een aantal andere banen…

Nou… dat is geen effectieve coach, toch?

De coach, in zijn verlangen om winst te maken, zal creatieve en creatieve manieren vinden om klanten te krijgen en klanten zullen. En dat is goed.

Een coach, het bedrijf van de coach kan succesvol zijn door coaching te verkopen. Of als de klant zo gemotiveerd is om succesvol te zijn dat er, omdat ze zeggen, ik een coaching proces bied dat een goede investering voor hen is?

Lees meer:
Life coach Den Bosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.