10 dingen die u moet weten over uw thuiszorg

1) Uw gezondheidsbehoeften zijn ongewijzigd sinds het overlijden van uw echtgenoot.

2) Elke verandering in medicatie of dosering moet besproken worden en kan gaan van het afsluiten van een luchtrooster tot het afsluiten van een stopcontact in huis.

3) Dit moet worden bevestigd door een arts.

4) het bespreken van de levenslange veranderingen in de gezondheidszorg die u nu nodig hebt; deze veranderingen kunnen betrekking hebben op het opnieuw installeren van gooitapijten als er zijn die u zou kunnen hebben of niet nodig hebt.

5) Dit is ook het moment om zelfs met de ouderen te bespreken hoe zij willen verhuizen. en of er spraken is van benodigde ouderenzorg.

6) Natuurlijk vermoedt u dat u met iemand moet praten over waarom hij niet naar een hoger zorgniveau wil overgaan, maar u bent daar niet toe in staat geweest.

7) Kunt u thuis blijven als dat nodig is, zoals uw thuiszorgteam en verpleegster u aanraden?

8) Bespreek met hen hun bezorgdheid over het feit dat zij er niet aan kunnen denken hun medicijnen op de voorgeschreven tijdstippen in te nemen.

9) Overweeg een bezoek van een verzorger om te zien of onze cellen kunnen worden aangesloten om ze meer geschikt voor u te maken als hun kosten blijven overschrijden.

10) Stop niet met het innemen van medicijnen uit angst voor diabetische retinopathie als u diabeet bent.

11) U kunt beginnen te vragen om een aanpassing van uw thuiszorg – bijvoorbeeld de ventilator uitzetten en zelfs de kachel, zodat ze in hun dutjes kunnen gaan.

12) Als je met vampieren spreekt, kun je hen vragen stellen als: waar gaan ze heen als er niemand thuis is, als ze alleen zijn, enz. Dit advies is misschien niet welkom bij je vampierfamilieleden, maar het kan nuttig zijn om het gesprek op gang te brengen.

Nu, een paar woorden over vampieren als zachtaardige wezens. Vampieren gaan ‘s nachts naar buiten, maken zich klaar en slapen uit tot de zon opkomt.

Vampieren stinken van nature niet en ze hebben ook niet veel geur. Als ze een kamer of het bed moeten verschonen, stoort dat in het algemeen niemand. Wat niemand mag weten is dat hun slaap- en eetpatroon verschuift naarmate de dagen verstrijken. Alle voedselbereiding die je bestelt of zelf bereidt, moet gebeuren bij een kamertemperatuur van niet minder dan zestig graden, want dan kan de vampier zich zonder onderbreking omkleden in de kamer van zijn of haar keuze.

s Morgens kan de vampier zich aansluiten bij de meest vervelende persoon in huis en slapen tot de ochtend komt. Denk aan het verschil. Dit zal je een goede indicatie geven welke kant je op zou willen gaan.

In de natuurlijke zin, ben ik geneigd je angsten te begrijpen en je te begeleiden. Maar ik denk niet dat vampiers of lycans te veel hulp nodig hebben.

Lees meer:
Verpleegkundigen Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.